Dagen Norrköping

Idag var jag, elin, annelie, christina och sara i norrköping för att shoppa. Det hela började med att stina missade tåget vilket led till att vi fick börja shoppingen utan henne. När hon sedan väll dök upp så delade vi snabbt upp oss i två gäng, då det tog alldeles för lång tid att gå fem stycken ihop. Jag, elin och annelie rusade iväg och hann gå igenom alla affärer minst tre gånger innan sara och christina var klara. Dagens inhandling blev för min del ett långt linne, en polotröja, lite niciga underkläder och en fin glitter kajal. Ganska nöjd om jag ska vara ärlig. Sara tyckte själv att hon hade varit riktigt "snål" mot sig själv då hon bara hade kostat på sig ett par skor, ett par jeans, en kofta , två halsband och säker något mer.:P

Dagen slutade med att elin åkte hem först tät följd av sara och christina. Jag och annelie hade nämligen bestämt oss för att vara riktigt shopoholic och vara kvar till sju, men det blev bara till fem.

När vi skulle hem missade vi tåget precis och fick vänta 20min och när nästa tåg kom så var det försenat. Typsikt tänkte vi och bad tågvärden be vår buss att vänta på oss. Allt var frid och fröjd tills vi skulle gå på bussen och märkte att tågvärden stannat fel buss. What the fuck vi åker in till stan tänkte vi. Så det hela slutade med att vi åkte in till vår kära lilla stad och tog ett varv där med. Slutligen fick vi skjuss av annelies syster hem, lite skönt att slippa gå det där 100metrarna från busshållplatsen. 

Ikväll har jag blivit inbjuden på spelkväll hos stina så ska väll ta och dra mig snart.

tänkte sluta dagen blogg med ett citat :P :
"fantasin är viktigare än kunskapen" Einstein