Jag är en tant

Jag tror helt seriöst att jag har en mental ålder närmare 65.Det är nog därför ja försöke kompensera denna ålder med att göra ungdomliga saker då och då. Exempelvis var jag och Mia i Norrköping i onsdags och shoppade loss. En 65-äring hade aldrig orkat varken tempot eller att bära alla shoppingkassar. Igår spinnade jag med pappa det hade heller inte en 65-äring gjort eftersom hennes pappa förmodligen inte skulle leva. 
 
Aja kanske inte kan annat än att erkänna hur gammal jag är. Jag må klä mig lite hippt (vem använder ordet hippt?) och kanske inte är rynkig men på insidan, ojojo. Igår till exempel kom min tant vän Annelie hem till mig. Vi var extra tant genom att äta middag ihop och sedan landa i soffan framför först på spåret sedan skavlan??!!! Sen försökte vi vara ungdomliga och se en film men det slutade med att vi somnade i soffan. Herregud! 
 
Jag kanske borde vara ungdolig idag men känner på mig att det redan är kört. Vad har jag gjort hittills liksom? Jo jag har städat och skurat fläkten, duschat och ska snart ner på stan. Sen har jag bestämt med familjen att vi ska gå vinterljus. Ojoj min mentala ålder alltså måste skärpa mig, tur det är julfest nästa helg haha. 
 
 
//Maria