Kan jag testa min vingar eller faller jag?

Har du någonsin fått känslan av att du inte längre känner dig kopplad till vissa personer? Det har jag! 
Är egentligen väldigt läskigt om man tänker efter, personer som man tidigare utan tvekan satte högst upp på listan över mest betydelsefulla personer i ens liv, kanske inte längre når topp tio. 
Känslan över att känna såhär är, för att inte låta allt för expert, något som, jag tror, alla kommer gå igenom. Självfallet pratar jag om känslan att vilja stå på sina egna ben, testa sin vingar  och fly från det trygga boet. Att lämna mitt bo har länge varit en tanke i mina fantasier, och är iof fortfarande det, men nu börjar det kännas som jag verkligen behöver fly det. När man börjar känna så kallade "djupa" aggritioner, näst intill så man känner att en viss känsla av hat och avsky, mot någon i sitt eget bo är det dags att göra något åt det.

Jag måste nog fly mitt bo, men vart ska jag fly? In på mitt rum, isolera mig, ne känns lite för öhh skumt, och så inte jag:P. Något måste jag iaf göra för att återfå den fina känslan av att verkligen älska alla i min familj. Men hur kan man älska någon som hela tiden trygger ner en, som aldrig yttrar ett positivt ord och som ser sig själv som den mest bedrövade personen i hela universum?