Melodifestivalen 2008

Ja, då var det dags igen..igen och igen men att se finalen i Globen har blivit lite av en tradition, eller har i alla fall upprepats en gång :). Denna gång i ett lite mindre nyktert tillstånd, lite fullare, lite gladare och mycket mycket bättre.
Låt mig ta dagen från det att vinet öppnades för att avsluta med när det nästan tog slut. Okki, alla vet ju att man bäst laddar upp (för en festival full med glitter och bögar) gör det med en box av Sydafrikanskt vin och Marcus mp3 inkopplad till två högtalare. Detta gjorde vi!!! På toppen av grädden var vi även på vårt hotellrum, förfestade ensama med schlagers och vin. NEJ det är inte tragiskt, mer nyskapande.  Jag får ju inte glömma att nämna att  vi även hade med oss mousserande vin, vad vore en final utan det. Det var dock inte det lättaste att öppna utan skruvkork. Men Marcus sprang raskt ner till hotellets bar som öppnade den åt oss :).

Efter ett relativt stort intag av vin och tre tunnelbanestationer senare var vi i Globen. Vilken stämning det var på rad åtta, i alla fall på två platser. Efter drog vi till Kickis, vilket ställe!!!!

Här drack vi drinkar, tog godisshot (inte så goda) och sjönh kareoke, i hopp om att vinna en plattv. Dock var det ingen tävling, hahah. Vi var bäst, verkligen. Ni kanske inte kan se mig o Marcus sjunga YMCA och göra samtliga rörelser, men i dom lugnaste vatten, som vi brukar säga....

... Det roligaste på Kickis var nog när vi sjöng med i Barbiegirl, tror vi är ämnade att bli stjärnor. (Vi var rätt bra på att bugga med, pensionär?) 

Ne, vad vore en bal på slottet mot en utekväll med Glob, schlager, vin, och Kickis...