Korpenpass :D

Idag har jag svungats mellan glädje, djup sorg och surhet. Dagen började glatt men en frukost bestående av pastasallad (visst kalla mig knäpp men finner det otroligt smart att äta lunch direkt så slipper man det senare). Seda tvingade jag ut David på powerwalk i spåret, han gillar inte att powerwalka. Men det gör jag så därför tvingade jag honom.
Efter dryga halvtimmen i spåret åkte vi till David för att hämta en rabattcheck på Stadium (David skulle köpa jacka). Det visade sig dock att jackan var på Intersport så vi hade ingen nytta av rabatten. Men en fin jacka bidde det :D. Och eftersom jag är en ängel handlade vi även mat åt min familj på maxi, ibland är man för snäll. När vi sedan kom hem från Maxi var jag på ett pissdåligt humör, fråga mig inte varför men kan säga som så; jag är en väldigt hormonell kvinna. Detta humör gjorde att jag inte alls kände för att hålla mitt korpen pass. Kände mig näst intill sjuk. Men som den stålkvinna jag är pallra jag mig dit och gjorde succé. Tror faktiskt jag aldrig varit piggare på något av mina pass. :D :D :D

Imorn är det Stockholm med Marcus, ska bli sjukt mysigt. Inte lika mysigt att gå upp vid 05, vilken i vanliga fall är den tiden jag slutar jobba. Lite skumt!!! 

Jajaj ska väll ta tag i mitt packande har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig ännu, inte för att det brukar ta mer än 30sek att bestämma men ändå.