Jul snart :D

Jag inser nu hur glad jag är över att ha bott i London under några kalla månader. Dessa månader härdade mig. Jag är helt enkelt van att det drar om fönstren, att det är kallt om golven (speciellt runt dörrar), att det är lyhört och framförallt att elementen inte hänger med att värma lägenheten. Allt detta har nu återskapas i min lägenhet. Den börjar bli rätt kallt, speciellt om kvällarna och det drar något fruktansvärt om fönstren. Detta är något jag kanske inte borde klaga allt för mycket på med tanke på att värmen trots allt ingår i hyran och det gjorde den inte i London.
Dock är jag lite bitter. Min hyresvärd ska stänga av all el under dagen imorgon, vet ej varför. Den enda dagen på veckan då jag tänkt ta sovmorgon och sitta framför tvn med en kopp kaffe och bara ta det lugnt. Vad händer? Jo nu kan jag varken se på tv eller dricka kaffe då jag inte har någon el. Baaahhh!!
Imorgon ska jag dock inhandla adventspynt, här ska pimpas lägenhet. Den kommer bli så mysigt och det kommer definitivt höja min julstämning ytterligare. Inte nog med att jag redan bakat lussekatter och gått vinterljus nu kommer även min lägenhet att bestå av julsaker och för att inte glömma den största stämningshöjaren; snön :D. Kan man bli mer lycklig?
från London :D
kramar Maria