Hej fr Fillis

Tankte bara ge er ett livstecken. Vi har det bra har i Fillippinerna och imorgon ar taken att vi ska flyga vidare till Bohol och Panglao Island. Vi har nu spenderat, tror det ar 6natter, i Boracay dar vi har solat, badat, atit gott och akt tuktuk.

Tuktuk ar en av mina favoriter har. Mycket roligt transportmedel. Igar ville jag hyra en och kora sjalv men tjejerna va inte riktigt lika pa den iden. Idag ar det nyarsafton har och vi har inte riktigt bestam vad vi ska gora. Vi ska trots allt upp tidigt imorgon och flyga sa blir nog inte roj till 5 iaf. Vi har en nyarsmiddag pa hotellet och vi ska kla upp oss, det kan ju duga. Kanske satta oss pa stranden och drick drinkar. Jag hoppas att det har sannadara ljussaker som finns i Thailand, vill skjuta upp sadana.

Forovrigt har vi en tupp utanfor varat fonster. Den haller pa o gora mig tokig, far inte sova. Imorse var jag nara att pa 8ar faktiskt ata djur. Tankte nu javlar ska han fa, nu far vi tupp till frukost. Men ne, sa blev det inte.


Ne tror vi ska ta oss lite frukost. Om ni vill se vart nasta hotell sa heter det Veranda Beach Resort och ligger pa Panglao. Kostar 70krnatten, inte helt fel.


kramar Maria