Bikinijakt del 1

Alla har vi någon gång insett att jävlar vi ska på solsemester snart och här finns ingen bikini. Vad gör man? Jo man går på en bikinijakt. Här följer berättelsen om två flickor, maria och karoline, som är på jakt efter en snygg, billig och solvänlig bikini.

Allt började på HM med en mindra bra bikini som inte gav Marias bröst den rättvisa den skulle dock var layouten på den relativt fin. Karoline fatta något mer tycke för denna men den var änåd inte riktigt rätt. Resan bar vidare till Cubus, här hittade Maria en fin turkos bikini (maria har en lite förkärlek till turkost). Dock gav denna ett alldeles för platt intryck, man vill ju inte se ut som 5 när man är 17. Med en gnutta mindre hopp gav sig tjejerna iväg till nästa stopp som blev alla sportaffärer. Även här mötes de av ett glest utbud som till stora drag bestod av baddräkter. Nu var hoppet lågt men än fanns affärer som de ej hade checkat. Den enda affär av alla som de besökte som hade något av intresse var Lindex. 

Här fanns det bikinier som gav deras kroppar eller jag bröst deras rätt jag. Men färgen, tråkig svart, grå eller militärgrön hur kul är det på en skala? Dessutom var dem enligt Maria fel modell, den modellen ger fel solbränna och solbrännan är viktig.

Men än är hoppet inte ute och jakten på den perfekta bikinin fortsätter...