Vallfärd till Primarkt

Skönt det är med semester :D. Har shoppat, upplevt kultur och druckit pints i två dagar nu. Detta är verkligen en livsstil jag skulle kunna behålla livet ut.

Igår var som sagt första dagen jag var arbetslös igen :P. Eller snarare semester. David och jag begav oss till National portrait och national gallery. Såg det fina solrosorna av Von Gogh och lite mer målningar sedan gick vi ut efter 30min. Åt våran matsäck, grekisksallad, på trafalgarsquare. I riktigt turistanda satt vi även på Lord Nelson statyn. Efter en utsökt lunch promenerade vi till Victorastation för att köpa bussbiljetter till Oxford. Fastnade dock på en urmysig pub för varsin pint. Inte nog med att puben var riktigt söt så hade de även Aspalls på tapp. Lyckan var gjord :D. Nästa pint för dagen intogs på en pub inne på Victoria.

Kvällen spenderades sedan i sängen med Big bang theory. Bästa serien! 

Just det höll på att glömma. Jag shoppade loss. Köpte en jätte fin vit jacka på Zara och ett par löstsittande jeans.

Idag låg vi kvar i sängen i två timmar för att se klart hela säsongen av BBT. För att sedan promenera in till stan. Stannade på Waitrose och åt frukost. Dave bjöd!! Riktigt gott med kaffe, smoothie och baguette med mozzarella, tomat, sallad och pesto. Mumma!!! Tack Dave :D. Dagen fortsatta till Primarkt. Jag har nämligen bestämt mig för att köpa en totalt ny underklädersgarderob och med tanke på att 7pack strumpor kostar 2pund så tyckte jag att jag allt kunde unna mig det. Vi var inte direkt ensamma. Alla älskar Primarkt! Ibland börjar man faktiskt undra hur långt folk kan gå för att få kläder billigt. En dam framför oss i kön hade med sig en resväska. EN RESVÄSKA!!! Denna väska fyllde hon med diverse plagg. Det tog henne säkert 15-20min att handla klart alla kläder. Herregud hur pinsam kan man bli???

Ne nu ska jag rensa i Daves garderob. 



Hej svejs// Maria